SPådam & Healer Ann

Click here to edit subtitle


                                                                       Healing

 


      
Healing handlar om att kroppens självläkning sätter igång att hela och balansera så att hälsa kan uppnås. Man gör sig snabbare av med slaggprodukter och tar upp näring mer effektivt när man har genomgått healing. Detta påskyndar bildning och återuppbyggnad av celler.


Man har genom en del vetenskapliga försök kunnat påvisa att healing både på distans och på plats ger lika god verkan.


Jag rekommenderar healing som ett komplement, särskilt om man har stress eller upplever att man på något plan inte mår bra för snabbare och bättre läkning och efter samråd med sin läkare.


En del behöver endast några få behandlingar medan andra måste få fler behandlingar för att uppnå bra resultat med t ex minskad smärta eller befrielse från värk, bättre sömn, man känner sig lugnare, upplever mindre stress, blir piggare, är gladare, får lindring vid en akut eller kronisk sjukdom eller hjälp till att bearbeta ett trauma som sorg vid en förlust.


Healing kan ges till människor, djur, växter, vatten, mat, platser och mycket mer.


Jag rekommenderar varmt healing även på distans som man kan be mig om när man ringer till mig. Om det behövs fortsätter jag att sända healingen en stund efter samtalet tills jag känner att healingsessionen har gett den önskade effekten.

 

Varmt Välkomna